Aveska Questions and Answers


Trend Nxt Aveska | Mock Test

1. User can have same A/C ID in diff., app.,

Answer: True 
2. On A/C collector can be used to collect from AD and LDAP
Answer: False 
3. Multi app collector can be used to collect from multiple data source
Answer: False 
4. Which format cannot be used to collect data only form identity collector
Answer: Xml 
5. Access governance means
Answer: whether the user access should continue or not 
6. Identity management means
Answer: whether user has what access and have 
7. File 1 has user to A/C mapping:
File 2 has account to entitlement;
File 3 app role to entitlement mapping;
How many entitlements collectors are needed to collect entitlement?
Answer: one entitlement collector 
8. Can accounts be group by keyword in A/C SQL Query?
Answer: True 
9. Which collector type can be used only for a/c & entitlement collector?
Answer: J2EE 
10. Which of the following are access governance tool
a) Aveksa
b) sail point
c) CA site minder
d) All of the above
Answer: All of the above 



11. . can customer dashboards be used to customize for particular set of users
Answers: True 
12. File 1 contains 100 a/c , 20 orphans , 1 entitlement, how many a/c will be collected in a/c review
Answer: 80 accounts 
13. File 1 contains 100 a/c , 20 orphans , 1 entitlement, how many entitlements will be collected in entitlement review
Answers: 100 entitlements 
14. Which of the following is not a data type?
Answer: char 
15. Aveksa collects data from database?
Answer: true 
16. For identity unification which of the following is true
Answer: two or more identity collectors can be used 
17. User group can be collected in identity collector
Answer: True 
18. Is it possible to collect A/c’s data from various data source by using unification
Answer: False 
19. The account which do not have valid identity in aveska is
Answer: Orphan account 
20. . The data collected by account collector is
Answer: user a/c mapping; accounts; group 
21. Is it possible to use single identity collector to collect data from LDAP&AD
Answer: False 
22. In accounts review the orphan accounts will be?
Answer: under unassigned  
23. Is it possible to customize the custom dashboard for a set of users?
Answer: True 
24. Is it possible to collect entitlement data from single EC from database and a flat file?
Answer: False 
25. An ACL contains accounts to user mapping (valid & orphan account) will it reject or create a unique account in APP?
Answer: unique account in APP 
26. Single account collector can be used for diff, app, at the same time?
Answer: No 
27. Can we give access of dashboard to particular set of users
Answer: Yes 
28. Which file format cannot be collected in identity collector?
Answer: Needs to be checked. 


Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Exciting Offers

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 90 other subscribers

Exciting Offers

Exciting Offers

Exciting Offers

Close
%d bloggers like this: